Materiale preferate pentru husele de telefon

O husa pentru telefonul tau gasesti oriunde insa una potrivita, o gasesti pe site-ul specializat www.husecool.ro.

Fibra, panza, piele, metal, plastic sau cauciuc sunt cele mai utilizate materiale pentru productia unui asfel de accesoriu.

Desi pielea este cel mai preferat, nu doar pentru acest produs ci pentru o multitudine de obiecte, cum ar fi : pantofi, haine sau genti, in cazul de fata nu este cel mai cumparat material insa ramane in continuare cel mai ravnit.

Nu doar materialul conteaza pentru utilizatori ci si finisajele, adesea vei vedea in magazin diverse persoane, mangaind huse de telefon ca acestea https://husecool.ro/apple/, asta in contextul in care vor sa aiba cel mai fin produs, din moment ce acel produs va fi in mainile si buzunarele lor luni bune de zile.

Deasemenea, un alt material identificat des in piata este plasticul, deoarece producatorii sunt adesea tentati sa-l muleze dupa fiecare colt sau rid al telefonului, dandu-i o forma cat mai atragatoare. Nu doar telefonul il urmeaza producatorii ci si propria imaginatie, pe rafturile marilor magazine se pot vedea huse cu urechiuse evidentiate sau de ce nu cu un grup de coarne evidentiate.

Plasticul este in acelasi timp ales si de  utilizatori deoarece reprezinta o forma sigura de protectie pentru telefonul utilizat.

Metalul – adesea folosit pe cele mai noi modeluri de iphone sau samsung poate fi regasit acum si pe husele de telefon. Cu toate acesta materialul nu este usor de manipulat, astfel ca sunt putini producatori care folosesc metalul in crearea de huse. In prezent, fabricantii acestui tip de produs pot fi numarati pe degete.

Husele de cauciuc sunt o adevarata alternativa si nu este greu de realizat cat de multi oameni detin o husa cu un asfel de material in contextul in care daca te urci in autobuz sau tramvai si ridic capul, realizezi ca mai toate persoanele au o astfel de husa , indiferent de varsta. Chiar si persoanele de varsta a treia folosesc cauciucul pentru protejarea telefonului, deoarece uita adesea unde il pun si il scapa din ce in ce mai mult in locuri nebanuite.

Siliconul. Altfel zis: husele din sulicon din categoria https://husecool.ro/samsung/samsung-galaxy-note-8/. Desi unii ar putea spune ca acest material este toxic, niciun producator nu sustine acest lucru si iata motivul pentru care nici noi nu ar trebui sa credem o astfel de grozavie.

Este tot mai prezent si siliconul pe telefoanele noastre dar si in vorbirea de zi cu zi. Daca in anii 2000 era un subiect tabu termenul de “silicon” si il auzeai doar la stirile tarzii ale noptii unde erau ilustrate vedetele care isi puneau silicoane, astazi chiar si copii de gradinita folosesc silicon, atat pe telefoanele detinute cat si in crearea de diverse mulaje.

Altfel zis, materialele sunt vaste iar daca vrei sa iti alegi o husa de telefon, tot ce trebuie sa stii este ca materialul nu ofera neaparat calitatea ci trainicia respectivului obiect.

Te incurajez, cu toate acestea, sa nu meditezi prea mult la acest aspect si sa iti alegi produsul dorit, indiferent de materialul din care este folosit.

Leave a Reply