La ce trebuie sa am grija cand inchiriez o garsoniera regim hotelier

O deplasare in interes de serviciu sau o simpla escala intr-un oras precum Bucurestiul pot reprezenta un adevarat disconfort, in cazul in care nu aveti casarea asigurata. De cele mai multe ori, hotelurile sunt supra-aglomerate sau, in cazul in care mai gasiti o camera libera, aceasta s-ar putea sa se situeze peste bugetul disponibil. In aceste conditii, pe piata au aparut astazi companii care iti pot inchiria un apartament sau o garsoniera regim hotelier in cele mai avantajoase conditii.

In primul rand, vei fi multumit de pret, dar si de conditiile oferite. Caci, dupa cum ati intuit, nu veti locui undeva la o gazda, cu proprietarul in camera, ci veti avea parte de confortul si intimitatea dorite, in care sa va refugiati dupa o zi de munca in vacarmul Bucurestiului. Cu toate acestea, sunt cateva reguli pe cre ar trebui sa lecunosti, in momentul in care te decizi sa inchiriezi o garsoniera regim hotelier.

In ce zona doresti sa locuiesti?

Un prim criteriu pe care va trebui sa il iei in calcul la inchirierea unei garsoniere este pretul. Din start, acesta este mai mic decat cel practicat de hoteluri, in sensul ca pentru o garsoniera utilata la cele mai noi standarde vei plati undeva la 40 sau 50 de euro. Este cu mult mai putin decat o camera intr-un hotel bucurestean, la care vei avea de intampinat si multe alte restrictii.

De asemenea, mai trebuie mentionat faptul ca toate garsonierele oferite spre inchiriere, cel putin cele pe care le gasesti pe rocazare.ro, sunt situate in zone centrale ale Capitalei. De aici, vei avea acces usor atat spre mijloacele de transport, cat si spre principalele obiective de interes – Casa Poporului, Sala Palatului sau zona Lipscani si intreg Centrul Vechi al Bucurestiului.

Fara animale de companie si fara filmari

Trebuie sa luati insa in calcul ca la inchirierea de apartamente si garsoniere in regim hotelier va trebui sa indepliniti cateva conditii esentiale. In primul rand, in aceste locatii nu se accepta filmari, acestea fiind interzise de proprietari. Totodata, nu sunt acceptate animalele de companie, decat cu depunerea unei garantii, pe care chiriasul o va putea recupera la decazare, in momentul in care se va constata ca apartamentul sau garsoniera puse la dispozitie au fost predate in aceleasi bune conditii.

In al treilea rand, nu sunt acceptate perecerile. Avand in vedere ca ne aflam intr-un bloc de locuinte, acest lucru poate atrage nu doar sanctiuni si despagubiri din partea proprietarului, ci si reclamatii din partea co-locatarilor. In schimb, la o garsoniera regim hotelier plata se face pe camera, nu in functie de numarul de persoane. Aceasta nu inseamna insa ca pot dormi oricati in camera inchiriata de tine, numarul de persoane maxim acceptate fiind stipulat in contractul de inchiriere.

Write a Reply or Comment