In ce stadiu al dezvoltarii personale te afli?

Sfaturi despre cum poti fi mai multumita de tine

De cand ne nastem si pana plecam de pe acest pamant crestem si primim lectii de la viata. Dezvoltarea noastra depinde de cat de deschise suntem fata de acestea si de capacitatea fiecareia de a invata lucrurile bune din fiecare experienta. De asemenea, perseverenta noastra, dorinta de a reusi in ceea ce ne propunem este definitorie in viitorul pe care ni-l construim.

Sunt lucruri pe care ar trebui sa le stim dintotdeauna. Spre exemplu, faptul ca in noi insine gasim prietenul de nadejde de care avem nevoie in orice vreme nu ar trebui sa fie o noutate pentru nimeni. Singure suntem responsabile de starea de spirit care ne defineste zi de zi, de felul in care privim lucrurile si abordam problemele ori depasim piedicile ce ne ies in cale.

La capitolul dezvoltare personala femei nu cred sa existe cineva care sa cunoasca reteta succesului deplin. In fapt nici nu exista una. Modul in care privim lucrurile, gandurile pe care ni le dictam zi de zi sunt caramizile prin care putem construi la visul pe care dorim cu ardoare sa il indeplinim. Reusita pe plan personal este cea de care depinde si cea de pe partea profesionala.

Sfaturi pentru a te dezvolta personal si a-ti creste multumirea de sine

O recomandare potrivita pentru tine si reusita planului de a creste pe partea personala este urmarirea unui blog care vizeaza acest subiect. O femeie care a reusit din acest punct de vedere intr-un mod vizibil poate fi muza si sursa zilnica de inspiratie de care ai nevoie. Gandurile transmise de aceasta ar putea sa fie imboldul necesar pentru a porni cu mai mult curaj pe drumul catre succes.

Daca accesezi blogul Andrei Olarean, un lifecoach al carui exemplu este urmarit de tinere si doamne din intrega tara – andraolarean.ro, ai ocazia sa descoperi motivatia de care ai nevoie in aceasta directie. Aceasta se ghideaza dupa motto-ul potrivit caruia „Succesul in viata consta in numarul persoanelor pe care le ajuti!”. Poate fi un punct de plecare si pentru tine, mai ales daca te gasesti intr-o stare confuza, lipsita de inspiratie.

Schimbarea trebuie sa plece din interiorul nostru – cel putin asta afirma toate acele femei care au pornit de jos si s-au realizat atat pe plan personal, cat si profesional. Tot de la acestea aflam ca nu este capat de lume daca uneori ne oprim cand intampinam piedici. Important este sa gasim in interiorul nostru increderea necesara in propriile forte de a continua, de a raspunde provocarilor ce vin – menirea acestora este de a ne ajuta sa crestem. Intotdeauna va exista o rezolvare, mai simpla decat ne asteptam.

De multe ori ne concentram atentia asupra lucrurilor gresite, iar acesta constituie motivul pentru care esuam in ceea ce ne propunem, stagnand la acelasi nivel. Modul in care gandim, felul in care lasam gandurile sa ne influenteze este cel de care depinde rapiditatea cu care evoluam pe plan personal. Inainte de imaginea fizica, ar trebui sa ne preocupam de multumirea pe care o avem fata de caracterul nostru. Aceasta va conduce la constientizarea importantei pe care si partea legata de fizic o are.

Iata cateva ganduri pe care fiecare dintre noi ar trebui sa le avem si sa le punem in practica in planul nostru de a creste personal, de a lua atitudine in ceea ce priveste viitorul pe care urmeaza sa ni-l asiguram. Si tu poti ajunge o femeie de succes – rezultatul depinde de perseverenta cu care avansezi pe drumul spre acesta.

Write a Reply or Comment