Cum alegem intelept firma de servicii funerare?

Pierderea unei persoane apropiate poate deveni, mai mult sau mai putin, cel mai tragic eveniment din viata noastra. In acele clipe vom fi sfasiati de durere si nu vom mai avea puterea sa ne adunam gandurile pentru a ne ocupa de tot ceea ce inseamna organizara ceremoniei de inmormantare.

Atunci cand cineva drag pleaca la cele vesnice, ne vom dori ca cermonia de inmormantare sa fie una demna, in conformitate cu traditiile cultului de care apartine acesta. Se stie cat de important este sa se tina cont de traditiile noastre, mai ales ca nerespectarea acestora ar putea atrage consecinte grave – sufletului celui trecut in nefiinta – nu isi va gasi niciodata linistea.

Intrucat suferinta si durerea nu ne permit sa ne ocupam noi insine de organizarea ceremoniei de inmormantare, este recomandat sa solicitam ajutorul unei firme specializate in servicii funerare Bucuresti, pentru ca totul sa decurga natural.

Cum alegem firma de servicii funerare?

Deoarece exista o paleta larga de tipuri de servicii funerare, avem posibilitatea sa alegem exact pentru ceea ce avem nevoie. Atunci insa cand dorim sa iasa totul ca la carte, putem opta pentru un pachet complet de servicii.

Cele mai multe firme de pompe funebre includ urmatoarele servicii: transportul raposatului, imbalsamarea acestuia, realizarea aranjamentelor florale si a coroanelor, confectionarea sicriului, procurarea produselor necesare, efectuarea incinerarii, dupa caz.

Este esential sa bifam cateva criterii de baza atunci cand apelam la astfel de servicii. O firma de acest gen dispune de cativa agenti funerare care au misiunea de a consilia clientii in legatura cu ceea ce presupune o inmormantare. Acestia trebuie sa fie prompti, sa empatizeze cu cei in suferinta si sa tina cont de dorintele familiei indoiliate.

Cat priveste punctualitatea, aceasta este una dintre calitatile de baza ale firmei funerare. Masina mortuara trebui sa fie prezenta la ora la care ajunge preotul la biserica, pentru a putea prelua raposatul si pentru a-l transporta la cimitir.

Toate aceste detalii ne fac sa fim mai impacati cu noi insine ca am facut tot ce ne-a stat in putina pentru a-l conduce pe cel drag pe ultimul drum asa cum se cuvine.

Deoarece mortalitatea a crescut semnificativ in ultimii ani in tara noastra, firmele de pompe funebre s-au inmultit considerabil pentru a face fata cererii de astfel de servicii funerare.

Astfel, indiferent in ce oras locuim, gasim companii de servicii funerare la aproape fiecare colt de strada. Nu toate dintre acestea insa ofera servicii de calitate, motiv pentru care trebuie sa ne interesam corespunzator inainte de a face orice alegere.

De obicei, firmele profesionale ofera servicii complete in ceea ce priveste realizarea ceremoniei de inmormantare, alaturi de disponibilitate non-stop. In acest caz, vei putea contacta reprezentantul agentiei la orice ora din zi sau noapte, in functie de momentul in care survine decesul. Reprezentantul iti va oferi consiliere adecvata si, dupa caz, se va deplasa la domiciliul raposatului.

Nu in ultimul rand, alege o firma care asigura si transport funerar. Probabil ca iti va castiga mai usor increderea mai ales atunci cand detine o anumita experienta in acest domeniu, intrucat vei avea garantia ca va aborda situatia cu profesionalism. O recomandare in acest sens este servicii-funerare-nonstop.ro.

Leave a Reply