Cele mai bune lenjerii horeca pentru pensiunea ta

De multe ori, atunci cand mergem intr-un concediu sau chiar intr-o vizita de lucru sau o delegatie, camera de hotel reprezinta refugiul nostru dupa un drum lung sau dupa o alergatura prin oras. Si ce poate fi mai odihnitor decat un somn bun, intr-un hotel sau o pensiune curate, in care sa uiti pentru un moment de toate problemele tale? Iar ceea ce iti poate face un somn odihnitor este lenjeria de pat.

Daca aceasta este de proasta calitate, s-ar putea ca somnul tau sa fie compromis. Din acest motiv, furnizorii de lenjerii horeca au grija ca odihna ta sa fie respectata asa cum se cuvine. Prin urmare, daca esti proprietar de pensiune sau de hotel, care sunt criteriile dupa care ar trebui sa alegi lenjerii horeca, astfel incat clientii tai sa isi doreasca sa se intoarca la tine?

Broderie personalizata

In fond, nu trebuie sa uitam ca lenjeria de pat este aproape primul lucru care iti va sari in ochi atunci cand intri intr-o camera de hotel. Cu aspectul ei proaspat, de obicei in culori deschise, odihnitoare, o lenjerie bine aleasa poate fi cartea de vizita a unui hotel. De asemenea, atunci cand o lenjerie este schimbata des, inseamna ca si serviciile acelei unitati de cazare isi merita renumele si… stelele afisate la intrare.

Un alt lucru care iti va atrage insa atentia la niste lenjerii horeca de calitate este personalizarea acestora. De obicei, fiecare produs dintr-un hotel sau pensiune are inscriptionate initialele hotelului, alaturi de un logo sau o alta emblema sugestiva. Cu cat aceasta broderie este mai de calitate si mai fin facuta, cu aat iti vei da seama ca si hotelierii au dorit sa iti ofere ce este mai bun.

Tesatura plina

Un alt indicator al calitatii unei lenjerii horeca tine de tesatura cearceafurilor, a fetelor de perna sau a prosoapelor. Astfel, un ceraceaf de calitate nu va fi unul straveziu sau din material supraelastic. De preferat ar fi ca un prosop sau un cearceaf sa fie din tesatura cat mai groasa si cat mai grea, din bumbac, astfel incat sa ofere protectie sporita corpului tau. Iar acest lucru poate fi verificat inclusiv pe etichetele prosoapelor sau lenjeriei, masurandu-se in grame/cm patrat. Prin urmare, daca doriti sa verificati calitatea unui prosop de baie de tip horeca, nu aveti decat sa va uitati pe etichetele acestora.

Dimensiuni exacte pentru patul tau

Nu in ultimul rand, la lenjerii horeca nu vei vedea niciodata cearceafuri prea scurte sau care nu acopere in intregime patul si salteaua groasa. Din acest punct de vedere, furnizorii si producatorii de lenjerii horeca au mereu grija ca aceste produse sa respecte niste standarde sau, in caz de precomenzi, sa calibreze lenjeriile astfel incat sa nu dai gres niciodata.

Write a Reply or Comment