Persoane care nu ar trebui lasate sa se procreeze

Deseori in diminetiile din perioada liceului, serveam drept replica unui simplu si politicos “Buna Dimineata!“, la ora 8-9 fiind, “Dimineata a fost cand m-am trezit eu!”. Parca doamna de la magazin dase tonul caci incepusem sa aud chestia asta de la multe persoane. Ma deranjeaza enorm! Dimineata e cea din-aintea amiezei, asadar si prin urmare “Buna Dimineata!” poate fi folosit pana la 11:59 AM..si nu, nu sunt eu care am facut regulile acestea. Am primit replica si in aceasta dimineata de la o cunostiinta, dupa care am intrebat-o daca are probleme cu somnul ? Doar nu eu va pun sa va treziti la 5 dimineata.

Net superior persoanei cu “Dimineata a fost cand m-am trezit eu!” e cel/cea cu expresia “ii veche faza” inclestata in gura. Nu conteaza ca filmuletul sau piesa a aparut de doar o luna, ei o cunosc deja. Esti un mojic pentru ca ai aflat si tu dupa atata amar de vreme, iar ei sunt cool pentru ca au descoperit-o in proxima clipa de dupa momentul premierei. Traiasca mama voastra ca tare mandra trebuie sa fie de voi! Am totusi o nelamurire, daca va luati masina noua dupa o luna pot sa va scot ochii ca e veche ?

Pacalicii care fac glume de toata jena si rad singuri la ele. In fiecare grup e cate un Ciobi Csaby din-asta fara de care timpul petrecut cu gasca, ar fi sec. Din invalmaseala gandurilor care imi trec prin bila de fiecare data cand aud glume proaste, la care rade doar tipul sau tipa care le da, supremul imi e “imi vine sa rad de ma cac.. pe tine”. Bunul simt ma impiedica sa-l reproduc cu voce tare.

Cei care pleaca deseori in tromba de pe loc ca sa stie lumea ca Elvis has left the building!

Cei care au cunostiinte despre orice si pot interveni in orice discutie, fie ea despre fizica cuantica sau inmultitul sobolibozaurului de camp. Pavel le zice semidocti, eu le-as zice ceva de neamuri. Pana la urma tot la vorba aceea ajungem, cel care crede ca le stie pe toate este foarte enervant mai ales pentru noi, cei care, oricum le stim pe toate.

Daca stiti persoane care se incadreaza perfect in tipologiile de mai sus, sfatul meu e sa nu va deranjati prea tare. Lasati-le sa traiasca linisite in pufosenia lor.

va continua

Write a Reply or Comment